Laskutus ja kassankierto kuntoon

Rahan kierron nopeuttaminen

Tekijä on palkkansa ansainnut.  Sinun tehtäväsi ei ole rahoittaa asiakkaan liiketoimintaa ylipitkillä maksuajoilla. Autan sinua varmistamaan kassankiertosi Brangin tehokkaalla ja edullisella palvelulla.

Tuntuuko laskutus sinusta hankalalta ja aikaa vievältä? Lähetätkö laskuja Word- tai Excel-tiedostoina? Käytätkö paljon aikaasi asiakkaidesi muistutteluun myöhästyneistä laskuista?

Yrityksen tärkein tehtävä on laskuttaa välittömästi, kun tuote tai palvelu on sovitusti toimitettu tai suoritettu. Tekijä on palkkansa ansainnut.

Laskujen tekeminen, lähettäminen ja seuranta voivat kuitenkin viedä paljon aikaa, varsinkin jos teet koko prosessin täysin itse.

Se kaikki aika on pois laskutettavasta työstä.

Kassankierto kuntoon helposti

Onneksi tähän on helppo ja halpa ratkaisu. Päämieheni Brang Oy hoitaa laskutuksen, maksujen valvonnan ja tarvittaessa perinnän. Brang Oy on inhimillinen ja asiakaslähtöinen kumppani laskutuksessa ja perinnässä.

Sinun ei tarvitse kuin syöttää asiakkaan ja laskun tiedot selainpohjaiseen ohjelmaan. Brang hoitaa loput ja lähettää laskut sovitulla tavalla.

Brang tekee automaattisesti myös mahdolliset muistutuslaskut ja perinnän sovittujen ehtojen mukaan.

Brang helpottaa laskutustasi

Nopeuttamalla rahankiertoa hoitamalla koko laskutuksen ketjun sovitusti.

Luomalla asiakas- ja tuoterekisterin automaattisesti tehtyjen laskujen perusteella.

Tekemällä koosteraportit ja lähettämällä ne suoraan tilitoimistoosi.

Mahdollistamalla laskun teon heti, kun työ on tehty.

Varmistamalla, että saat usean eri yrityksen perinnässä omasi pois oikeassa järjestyksessä.

Maksu käytön mukaan

Maksat Brangin palveluista vain käyttösi mukaan. Palvelussa ei ole mitään kiinteitä kuluja. Maksat vain tehdyistä toimenpiteistä, esimerkiksi laskujen lähettämisestä.

Eli Brangilta tuleva lasku kasvaa vain, jos liiketoimintasi kasvaa.

Brangin palvelut sopivat kaikenkokoisille yrityksille. Mikro- ja pienyrittäjälle palvelu on suorastaan ehdoton. Kun laskut lähtevät yrityksesi logolla ja aina samanlaisina, annat itsestäsi ammattimaisen ja luotettavan kuvan.

Asiakkaani Elina Wallin kokee Brangin helpottaneen hänen liiketoimintaansa huomattavasti:

Jos Kari ei olisi auttanut minua laskutukseni kanssa, saattaisin lähettää laskuni edelleen Wordilla. Tai ainakin olisin joutunut käyttämään paljon enemmän aikaa eri palveluiden vertailuun kollegoideni kanssa ja valita jonkun kalliimman palvelun.

 

Lue lisää Elinan asiakaskokemuksista täältä.

Laskuttamisen ei tarvitse olla hankalaa, aikaa vievää ja vaikeaa. Brangin verkkoselainpohjainen laskutus- ja perintäpalvelu helpottaa tuskaasi merkittävästi ja varmistaa, että saat ansaitsemasi korvauksen silloin, kun se sinulle kuuluu.

Ota yhteyttä, niin laitetaan laskutuksesi ja kassakiertosi kerralla kuntoon!