Kuka kari?

Takaan sinulle hyvät yöunet ja mahdollisuuden keskittyä liiketoimintasi ytimeen

Autan yrittäjiä rakentamaan yrityksen palapelin valmiiksi ja turvaamaan rahoituksen ja kassavirran.

Olen tehnyt jo yhden uran rahoitusalalla. Työssäni ei ollut sinänsä mitään valittamista.

Pikku hiljaa aloin kuitenkin miettiä, että voisinko auttaa yrityksiä menestymään vielä paremmin, jos olisin itsekin yrittäjä? Saisinko uutta virtaa, kun pääsen oppimaan uusia asioita asiakkaideni kanssa?

Heräsin yhtenä päivänä ajatukseen: jos en nyt tee ja lähde toteuttamaan unelmaani, niin en tee sitä koskaan. Minulla on kymmenen vuotta eläkeikään. Haluanko, että herään aamuisin ajatukseen että ”Onpa työ kivaa”, vai tyydynkö siihen, että se ei sitä välttämättä ole?

Päätin kokeilla.

Tässä olen: yrittäjänä, joka auttaa toisia yrittäjiä laittamaan liiketoiminnan palaset kohdalleen.

Yritys on palapeli, jossa jokaisella palalla on merkitystä

Yritys on palapeli. Yritys toimii hyvin, jos kaikki palaset ovat oikealla kohdallaan – silloin näet koko kuvan sellaisena kuin se on.

Olen koonnut itse monta palapeliä urani varrella. Nautin vastuullisissa rahoitusalan tehtävissä ennen kaikkea yritysten auttamisesta. Olen saanut olla mukana rakentamassa ja kehittämässä montaa hienoa tarinaa.

Välillä palapeli voi olla pienempi ja selkeämpi, välillä se voi olla 1000 palan peli. Olipa palapeli minkäkokoinen tahansa, pystyn sinua auttamaan.

Tekemistäni ohjaavat kolme ydinarvoa:

Luottamus

Avoimuus

Vastuullisuus

Luottamus on ennakkoehto kumppanuuden syntymiselle. Ilman sitä tuloksekas yhteistyö on vaikeaa.

Rakennan luottamusta kertomalla avoimesti omasta tavastani tehdä töitä. Kaikki, mitä teen on täysin läpinäkyvää. Avoimuus tarkoittaa myös sitä, että kerron, jos jokin asia ei ole toteuttamiskelpoinen.

Tunnen vastuuni auttajanasi ja yrityksesi tulevaisuuden mahdollistajana. En anna sinulle virheellistä tietoa. Jos en pysty sinua auttamaan, kerron sen sinulle rehellisesti enkä anna epävarmoja neuvoja.

Rahoitus ja kassavirta ovat yritystoiminnan perusedellytyksiä. Minun tehtäväni on taata, että sinä voit nukkua yösi rauhassa. Sinun tehtäväsi on kehittää liiketoimintaasi.

Ydinosaamistani ovat rahoituksen järjestäminen, erilaiset yritysjärjestelyt, liikkeenjohdon konsultointi ja myynnin kehittäminen. Olen auttanut asiakkaitani muun muassa

Saamaan rahoituspaketteja erilaisiin projekteihin

Rahoituksen hankkijana ostajalle

Myyntisaatavien rahoittamisessa

Yritysjärjestelyjen neuvonantajana joko ostajalle tai myyjälle

Joukkorahoituksen hankkimisessa

Myyntiprosessien kehittämisessä 

Myynnin kouluttamisessa

 

Johtamisen kehittämisessä

Moni unelma on jäänyt toteutumatta, kun yrittäjältä on loppunut voimat ja kärsivällisyys samoilla rahoituksen viidakossa. Minä pystyn auttamaan sinua löytämään oikean polun siinä viidakossa.

PK-yrittäjän apuna kaikissa tilanteissa

Saat palveluistani eniten irti, jos olet pk-yrittäjä. Voin olla tarvittaessa ulkoinen rahoitusjohtajasi, joka tarjoaa sinulle samat palvelut kuin suuren yrityksen talousosasto.

En yritä ryöstää sinua, vaan maksat niistä palveluista, joista koet saavasi aidosti hyötyä. Palkkiot katsotaan aina yhdessä ennen laskun lähettämistä.

Liiketoiminnan pyörittäminen ei ole aina helppo tehtävä. Varsinkin rahoituksen järjestäminen erilaisine pykälineen ja paperitöineen on asia, jonka kohdalla palapeli uhkaa hajota kokeneemmallakin tekijällä.

Ota yhteyttä, ja laitetaan sinunkin yrityksesi palaset paikalleen!