Yrityskaupan uskollinen apuri

Yrityskauppa voi viedä pahimmillaan yöunesi ja jäädä toteutumatta. Autan sinua tekemään realistisen tarjouksen ja rakentamaan rahoituksen kauppaa varten.

Yrityskauppa voi olla sinulle luonteva tapa hakea kasvua ja kehittää liiketoimintaa. Kaupan järjestäminen voi kuitenkin olla tuskallista, koska

  • Myyjä haluaa mahdollisimman ison korvauksen, mutta epäröit itse kauppahinnan suuruutta.
  • Rahoittajat kysyvät vaikeita kysymyksiä ja vaativat erilaisia tunnuslukuja, joista et ole aiemmin välttämättä edes kuullut.
  • Huomaat istuvasi yksin pitkiä iltoja pohtimassa yrityskaupan koukeroita. Samaan aikaan sinulla on myös oma bisnes pyöritettävänä.

Yrityskauppa ei kuulostakaan enää niin houkuttelevalta vaihtoehdolta.

Ostajalla kannattaa olla kaupan teossa aina mukana ammattilainen, joka istuu samalla puolella pöytää.

Minä olen se apuri, joka mahdollistaa sinulle parhaan mahdollisen kaupan.

Yrityskaupan uskollinen apuri on paikallaan silloin, kun

Kauppahinnan määrittäminen on hankalaa.

Mietit, kannattaako tehdä osake- vai liiketoimintakauppa.

Joudut rahoittamaan yrityskaupan ulkopuolisella pääomalla.

Haluat nukkua yösi rauhassa ja luottaa, että kaikki menee pykälien mukaan.

Rahoitusalan ammattilaisen käyttäminen yrityskaupan apuna säästää sinulta todennäköisesti paljon ylimääräistä työtä.

Länsi-Urakointi Oy:n toimitusjohtaja Tuomas Hellemaa sanoo ulkopuolisen avun pelastaneen koko valmisteilla olleen yrityskaupan:

Oli hienoa, että minun puolellani pöytää istui ihminen, joka piti huolta yrityksemme intresseistä ja ajoi minun etujani. Kun Kari alkoi hoitamaan asioita, minulta hävisi 90 prosenttia kauppaan liittyvästä työstä.

Lue lisää Länsi-Urakoinnin yrityskaupasta täältä.

Yrityskauppa on yrittäjän yksi suurimmista liiketoimista. Sitä ei kannata tehdä puolittaisin tiedoin ja mutkia suoristaen.

Varmistan uskollisena apurinasi, että kauppahinta on realistinen, kauppaan kuuluvat vain ne asiat, jotka sinä koet tärkeäksi ja saat parhaan mahdollisen rahoitusratkaisun.

Ota yhteyttä, niin katsotaan sinulle sopiva malli yrityskaupan toteuttamiseen. Ensimmäinen konsultaatio, jossa kartoitamme tilannettasi, on ilmainen eikä sido sinua mihinkään.